22Tango Two To Tango • Dansschool Argentijnse Tango

Bedrijfsfeesten, teambuilding

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest of teambuildingdagTango leent zich uitstekend voor dit soort gelegenheden. Op de dansvloer heeft u samen plezier en u leert in zeer korte tijd de basis van de prachtige sensuele dans die de Argentijnse tango is.

Bent u geinteresseerd? Neem contact op met 22tango via info@22tango.nl send email of bel 0653667110it takes a team to tangoDe directeur en de receptioniste...
Leer elkaar op een geheel andere manier kennen.
Argentijnse Tango is een prachtige dans waarin de dansers elkaar zonder woorden aanvoelen, leiden, volgen, op elkaar afstemmen, van rol wisselen en continue alert zijn om diverse richtingen in te slaan. Tango is letterlijk en figuurlijk balans houden d.m.v. de juiste (gezamelijke) beweging en is een spiegel die inzicht geeft in processen als leiding geven, veranderen, initiatief nemen, afwachten en anticiperen. Kortom....uw dagelijkse praktijk vertaald in dans.

In deze workshop kunnen teamleden op ontspannen wijze de basis van de tango leren en op een geheel andere wijze met elkaar samenwerken.
Tijdens de workshop zal iedereen leiden en volgen. Er hoeven niet evenveel mannen als vrouwen te zijn.

Let's Tango


Dansschool 22tango verzorgt ook workshops voor (bedrijfs)feesten. In deze workshops ligt het accent niet zo zeer op teambuilding maar op ontspanning.

U kunt ons ook boeken voor een demonstratie, al dan niet in combinatie met een lezing over Argentijnse Tango.

Wilt u ons boeken voor uw evenement?
send email

________________________________________

 © 2018 22Tango  •  Powered by beat247